Despre noi

Echipa Bitcoin Revolution

Echipa care stă în spatele aplicației Bitcoin Revolution este alcătuită din specialiști în tehnologie și criptomonede. Scopul nostru este să oferim un software prin care utilizatorii Bitcoin Revolution să realizeze tranzacții în siguranță. Una dintre cele mai mari provocări a fost să dezvoltăm o aplicație care să poată fi folosită atât de investitori începători, care nu au cunoștințe temeinice despre Bitcoin și tranzacții crypto, cât și de investitori avansați, care sunt mai exigenți.

Managerii de cont reprezintă partea de echipă care interacționează în mod direct cu utilizatorii. Aceștia oferă sfaturi și recomandări pentru ca utilizatorii să investească în Bitcoin cât mai eficient. Pentru a putea fi la curent cu toate noutățile, managerii noștri de cont sunt într-o continuă dezvoltare pe plan profesional. Informațiile acumulate în cursuri și specializări îi vor ajuta să te îndrume în luarea celor mai bune decizii pentru bugetul tău.

Proiectul Bitcoin Revolution

Aplicația Bitcoin Revolution a pornit ca și un proiect ambițios al unor oameni pasionați de tehnologie și de Bitcoin. Pentru că credem în puterea și valoarea Bitcoin, am decis să realizăm o aplicație prin intermediul căreia oamenii să poată investi în Bitcoin cu ușurință. Și pentru ca aplicația să poată fi accesată de cât mai multă lume am oferit accesul gratuit.

Pentru a oferi sprijin utilizatorilor începători care vor să investească în Bitcoin am decis să înființăm și un departament de manageri de cont. Astfel, fiecare utilizator poate alege să efectueze tranzacții prin intermediul unui manager de cont sau direct din aplicația Bitcoin Revolution.

Aplicația Bitcoin Revolution pune la dispoziția utilizatorilor o serie de funcții utile prin care ușurează procesul de tranzacționare. În plus, întregul proces poate fi automatizat în funcție de parametri pe care utilizatorul îi predefinește.

Bitcoin, moneda viitorului

Am decis să punem bazele întregului proiect Bitcoin Revolution deoarece avem încredere că moneda descentralizată Bitcoin reprezintă viitorul.

Pentru a contribui și noi la ascensiunea Bitcoin am înființat Bitcoin Revolution, aplicația prin care utilizatorii pot realiza tranzacții prin intermediul inteligenței artificiale. Întregul proces de achiziție Bitcoin prin Bitcoin Revolution este user friendly, astfel că și utilizatorii începători pot să-l folosească pentru investiții.

Pentru ca tranzacționarea Bitcoin să fie cât mai facilă, actualizăm constant protocoalele și sisteme de siguranță, astfel încât utilizatorii Bitcoin Revolution să beneficieze de cele mai condiți.